Socialt ansvar - Pernille Corydon Jewellery
Velkommen til vores B2B Webshop. Vær opmærksom på ny webadresse på vores B2B webshop

Vores ansvar 

”At gøre sig umage har været en grundlæggende værdi for mig, lige siden jeg grundlagde Pernille Corydon Jewellery. Jeg gør mig umage med at opbygge og opretholde et sundt og respektfuldt forhold til mine kolleger og leverandører, til medarbejderne på vores kontor og i vores butikker og selvfølgelig med mine kunder. På samme måde som jeg gør mig umage med at skabe designs og smykker, der designmæssigt taler ind i den skandinaviske designtradition om klassiske og langtidsholdbare designs. Derfor er jeg meget stolt over, at vi i dag stadig producere nogle af de samme styles, vi gjorde for tolv år siden - ligesom vi stadig bygger videre på det samme tætte forhold til vores kunder og leverandører.” Pernille Corydon, 2019. 
Download og læs vores CSR-politik

Hos Pernille Corydon Jewellery gør vi os umage med at handle ansvarligt over for omverdenen og miljøet. Dette gælder lige fra at skabe klassiske designs, som kan bæres i mange år, til at producere og distribuere vores smykker med omhu og respekt for miljøet. 2019 har været et spændende år for os, idet vi er begyndt at opsummere og dokumentere alle vores CSR-bestræbelser. På den måde kan vi se hvordan og hvor, vi kan forbedre os - og leve op til et af vores primære løfter: At have fuld gennemsigtighed i det vi gør.

Ansvarlig produktion og emballage med omtanke

I mere end ti år er vores smykker blevet produceret på den samme fabrik i Thailand. Smykkerne er håndlavede, og vi har altid brugt certificeret og etisk fremskaffet sølv i produktionen. Vi besøger vores leverandører flere gange årligt og her møder vi de mennesker, der arbejder med at fremstille vores smykker. Deres velbefindende er yderst vigtigt for os, og vi er glade for de gode og oprigtige arbejdsforhold, vi ved, at de har. Siden begyndelsen af 2007 har vi arbejdet aktivt med produktionsteamet for at begrænse brugen af ressourcer ved at genbruge og genanvende råmaterialerne i produktionen, når det er muligt, for at sikre os, at vores leverandører til stadighed finder nye og bedre veje til at passe på miljøet. Det betyder, at når du bærer et smykke fra Pernille Corydon, kan du være sikker på, at det er produceret med omtanke for miljøet og de mennesker som er involverede i produktionen. Alle vores smykkeæsker er lavet af FSC®-certificeret papir, og smykkerne bliver pakket i poser af genbrugsplastik for at beskytte dem. Alle de materialer vi bruger til forsendelse er produceret med fokus på at passe mest muligt på miljøet. Vores markedsføringsmateriale er trykt med omtanke på genbrugspapir, og trykkeriet, vi arbejder med, har et nordisk Svanemærke-licens.

 

Code of Conduct  

De første skridt på vejen i vores CSR-bestræbelser, har været at formulere vores CSR- adfærdskodeks. Det beskriver de værdier og mål, vi selv har, og som vi også kræver at vores leverandører kan leve op til. Vores kodeks er baseret på de ti principper i FN's Global Compact, og de danner grundlaget for, at vi kan blive ved med at forbedre og udvikle os. Vi udarbejdede den første version i juni 2019. Her er en opdateret udgave 2.0 fra 2021.
Læs og download vores Code of Conduct

 

FN’s Global Compact

I januar 2020 sluttede vi os til FN’s Global Compact, og vi støtter op om deres bestræbelser, på at fremme menneskerettighederne, gode arbejdsvilkår, etisk forretningsførelse og på at begrænse virksomheders påvirkning på miljøet.

 

Fuld åbenhed

Vi tror på at være åbne og ærlige og for os går det begge veje. Derfor har vi i 2019 åbnet vores CSR-hotline, som du kan bruge, hvis du vil stille os spørgsmål, eller hvis du har oplysninger, som du mener, vi har brug for. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt, og du kan kontakte os direkte på csr@pernillecorydon.com

Pernille Corydon login

Login er til forhandlere og presse.
Hvis du har brug for adgang, kontakt os da venligst.

En email er blevet sendt, med oplysninger om hvordan du nulstiller din adgangskode.

Annullér

Forkert emailadresse og/eller adgangskode

Du er blevet logget ud - sandsynligvis på grund af inaktivitet over længere tid. Log venligst ind igen for at fortsætte.